Bliv MPO partner

Gør du det, du er god til?

Hos MPO stræber vi altid efter at arbejde med det, vi er gode til.

Men det privilegium kommer ikke bare til den, der venter.

Derfor vil vi gerne invitere dig til at gøre det, du er god til - sammen med os.

 

Konceptet

Konceptet er simpelt: to parter indgår i et samarbejde, hvor parterne hver især beskæftiger sig med deres kernekompetencer.

På den måde bliver projekter, man før ikke magtede at eksekvere, mulige. Og lige så vigtigt: de bliver udført meget bedre (og hurtigere).

Uden de rigtige kompetencer kan selv den bedste ide og endog igansatte projekt nemt falde til jorden.

 

Et eksempel på konceptet ...

I 2011 kom MPO ad omveje i besiddelse af domænet www.krydsord.dk.

I vores søgning efter hvad det ville koste at købe krydsordsopgaver til siden, kom vi i kontakt med en virksomhed, der de sidste 20 år har leveret traditionelle krydsord til de store danske dagblade såsom JP og Politiken. 

For 12 år siden havde virksomheden forsøgt sig med Danmarks første online krydsordsportal. Det vidste sig at være for tidligt, i hvert fald tog de danske krydsordsentusiaster ikke tiltaget til sig.

Da MPO henvendte sig til virksomheden (i et lidt andet ærinde) forekom det lige pludselig oplagt at forsøge én gang til. MPO kunne tage sig af udviklingen af platformen, og krydsordskonstruktørerne kunne tage sig af krydsordsopgaverne.

Den anden parts behov for nogen til at tage sig af den tekniske del, og vores behov for nogen til at lave opgaverne blev grobunden for det, der skulle vise sig at blive til virksomheden Dansk Krydsord Aps.

Et par måneder senere var Krydsord.dk online.

 

En solstråle historie

Krydsord.dk har, her lidt under et år efter hjemmesidens lancering, mere end 300.000 sidevisninger om måneden, og samarbejdet er i alle henseender vellykket.

Ikke mindst er projektet, blandt vores mange andre gøremål, ekstremt motiverende at stå op til og arbejde med - hver dag.

Der er for os i MPO stor værdi i alt lige fra kemien parterne imellem til det endelige produkt, som eksponeres for sidens mange tusinde, daglige besøgende.

Kunne nogen af parterne have skabt en lige så stor succes uden den anden?

Vi ved det ikke, men lad os bare sige, at det er yderst tvivlsomt.

En ekstra bonus, der er svær at vurdere værdien af, er at vi som mennesker alle dage har haft det bedst med at arbejde med noget, vi er gode til.

Visheden om, at partneren leverer et produkt af aller højeste kvalitet, giver roen og lysten til at præstere endnu bedre på det område, man selv afdækker.

Hvad er du god til?

Har du et fremragende produkt eller en fantastisk ide, men mangler hjælp til at udvikle hjemmesiden og den rette marketing strategi, der skaber trafikken og konverterer de besøgende til betalende kunder?

Er du klar til at indgå i et partnerskab under devisen om at 50% af en succes er bedre end 100% af en fiasko?

I så fald hører MPO meget gerne fra dig.

 

Hvad kræver det?

Vi har meget stor tillid til vores partneres evner inden for deres områdefelter - ellers var vi ikke partnere med dem.

Derfor overlader vi også beslutningerne til vores partnere, når det er på områder der ligger uden for vores kompetenceområder.

Denne konstellation er baseret på 100% tillid til, at vors partnere er de rigtige til opgaven.

Kun med sådan en tillid mener vi, at projektet kan få succes.

For mange kokke fordærver maden - og pointen i at samle forskellige kompetencer er jo netop, at hver part kan fokusere på det de er gode til, hvilket inkluderer at tage beslutninger inden for sit felt.

Det er essentielt for os, at vi har tillid til dig, og at du har tillid til os.

Derfor er det vigtigt for os at mødes face-to-face for at se om der er god kemi, inden projektet kommer alt for langt.

 

Kontakt os

Nu kender du lidt til os, vores tanker og visioner, samt - forhåbentlig - vores kompetencer og ambitioner.

Er du interesseret i at tale videre om ovenstående, eller har du en helt anden vinkel på det, så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt Nicolai for en uforpligtende samtale.