Det laver MPO

I MPO beskæftiger vi os med online markedsføring af enhver art.

Dette med primært fokus på:

 

Affiliate og online marketing - i bred forstand

Indtil 2012 har vi i MPO udelukkende beskæftiget os med udvikling, optimering og administration af vores eget medienetværk.

Netværket består af små 20 hjemmesider, og vi er i øjeblikket repræsenteret i 8 forskellige lande.

På en stor del af hjemmesiderne reklamerer vi via klassisk affiliate marketing for online spil i form af poker, casino, bingo og skrabespil.

Via vores hjemmesider (se et udsnit) reklamerer vi for vores partnere ved at skaffe besøgende til vores hjemmesider. Dette primært fra søgemaskinerne, men også fra andre kanaler såsom email marketing og sociale medier. Besøgende, der efterfølgende bliver kunder i vores partneres butikker.

 

Ønsker du vores hjælp?

I januar 2012 udvidede vi vores fokus og arbejdsområde, og vi tilbyder nu ydelser til eksterne kunder (private og virksomheder).

Vi leverer således produkter og løsninger indenfor de nævnte områder, og dette med udgangspunkt i vores mange års erfaring med praktisk håndværk i det, måske, hårdeste marked overhovedet.

Vi kan hjælpe dig med at lave din hjemmeside (i Drupal), og herunder tilbyder vi udvikling af design og strategisk rådgivning samt alle de ting, vi hidtil har lavet for os selv.

Har du således brug for hjælp til at komme i gang med en ny, eller at videreudvikle og optimere din eksisterende hjemmeside, så står vi til din rådighed.

 

Bliv partner med MPO

I MPO har vi altid haft stor tiltro til, at man skal gøre det man er bedst til.

Det gør vi.

Gør du?

Og har du en god ide, eller et igangværende projekt, hvor du mener at et firma med MPO's profil kan hjælpe aktivt og gøre en forskel?

I så fald hører vi meget gerne fra dig til en uforpligtende snak.

Der underskrives naturligvis en NDA, såfremt du har det bedst med dette - vi er ikke ude på at snuppe en ide, der ikke er vores egen.

Vi ønsker stærkt samarbejde med stærke partnere.

 

Gode erfaringer med partnerskaber

Vi har overordentlig gode erfaringer med samarbejde mellem to parter, der hver især udelukkende arbejder med deres spidskompetencer.

Vores nyeste projekt har vi således skabt i samarbejde med en virksomhed, der indtil for ganske nylig udelukkende beskæftigede sig med at lave traditionelle, trykte krydsordsopgaver.

Denne type opgaver har de gennem de sidste 20 år leveret til de store dagblade. Det gør de i øvrigt stadig.

Projektets omdrejningspunkt er hjemmesiden Krydsord.dk, som kom online i november 2011.

Efter 10 måneder har hjemmesiden 4.000 besøgende om dagen, og flere end 260.000 sidevisninger om måneden.

 

Ønsker du en snak?

Ønsker du at vide mere om personerne bag MPO, så kan du læse mere under om os.

Du kan også kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig.